TENQ serviceovereenkomst

Waarom TENQ serviceovereenkomst?

Stichting WaterWijs heeft tot 2010 met subsidie TENQ-waterkoelers geplaatst om het water drinken onder scholieren te stimuleren. De bedrijfsvoering is vanaf het begin in 2006 uitgevoerd door Het Oplaadpunt B.V. Met het wegvallen van de subsidies in 2010 is overgegaan naar een nieuw businessmodel voor de exploitatie en zijn de bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. Het onderhoud van TENQ wordt uitgevoerd door de Watercompany. Sinds januari 2014 wordt de exploitatie verzorgd door CSDigital media in Amsterdam.

 

Voor een offerte op maat kunt u een aanvraag mailen naar info@tenq.nl. Graag in de mail adres en telefoonnummer vermelden waarop u bereikbaar bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 


Gratis tappen = meer water drinken

Elke bestaande school kan de TENQ om laten bouwen tot een GRATIS watertappunt. Het bestaande contract wordt dan omgezet naar een nieuwe serviceovereenkomst. Vanaf dat moment bepaalt de school zelf of scholieren gratis tappen. Met een paar handelingen kan de school de muntinworp in- of uitschakelen. De school kan de TENQ dus ook tijdelijk gratis maken, bijvoorbeeld tijdens de examenperiode.

 

 

Gratis flesjes = meer water drinken

Het gebruik van de TENQ’s wordt bevorderd door goede beschikbaarheid van flesjes. De school kan tegen betaling flesjes bestellen voor de leerlingen via een inlogcode, die de school ontvangt bij de installatie van de TENQ. Het Oplaadpunt verwijst liever naar www.dedopper.nl voor de aanschaf van een duurzaam, handig en mooi flesje om zo niet langer bij te dragen aan de plastic afvalberg.

 

 

Van 10 cent per tapping naar een serviceovereenkomst voor de TENQ

Indien de school voor de TENQ een serviceovereenkomst afsluit, wordt de muntinworp niet langer gefactureerd aan de school. In plaats van de 10 cent per tapping af te dragen, houdt de school deze inkomsten voortaan zelf. Deze inkomsten kunnen worden gebruikt om de kosten van servicecontract te dekken maar kunnen ook besteed worden aan een eigen goed doel. De school betaalt met een serviceovereenkomst een vast bedrag per TENQ per jaar. 


De nieuwe aanpak betekent ook dat de administratieve lasten voor de scholen beperkt worden. De meerdere muntfacturen per jaar worden vervangen door een vast bedrag dat jaarlijks in rekening wordt gebracht.

 
Een ogenblik geduld... de informatie wordt binnengehaald.